Cumartesi, Eylül 09, 2006

Haftaya, buluşalım haftaya...

Merhaba,

Önce güzel bir haberim var onu vereyim. Ankara’ya geliyorum! Bu aynı zamanda benim için yorucu bir yolculuk, jet-lag vs. demek olsa da yine de güzel olacağından eminim. Umarım Ankara’daki sevdiğim insanların hepsiyle kısa da olsa görüşme fırsatım olur…

Hazır bu noktaya gelmişken, geride kalan neredeyse bir yılın kısa özetini geçmeyi planlıyordum ama vazgeçtim. Benim için çok hızlı kazanılmış ve güzel bir tecrübe ama anlatarak aktarabileceğim bir şey olduğundan yada benim yeterince iyi anlatabilecek kadar yetenekli olduğumdan şüpheliyim.

Önümüzdeki iki hafta içinde hiç yazı yazamayabilirim, yada inanılmaz derecede çok yazı yazabilirim. ??? Saçma mı geldi? Değil aslında. Yazı yazamayacak kadar çok yoğun olacağımdan eminim ama geceleri -en azından ilk 3 gün için- uyumakta zorluk çekeceğimden de eminim. O zaman Ahmet için gelsin “Örtün, üstüme örtün serin karanlıları.” …

Hoşçakalın, …

Sanırım bu sefer buraya olmadı bu. Bu defa ayrılmıyoruz, bekleyin geliyorum : ) O halde,

Hoşbulduk!

Hamiş : Beni tanımayıp da, bu geyiğimi çekmek zorunda kalan herkesten özür dilerim. Biraz daha vaktim olduğunda daha genel içerikli yazılar yazmayı öğrenirim diye umuyorum.

HamHamiş : Bu yazıyı bavul toplama işimin ortasında yazıyorum. Sanırsam apartmanda birileri yemek yaktı yine, ve apartmanın yangın alarmı felaket şekilde ötmeye başladı. Yangından değil, gürültüden evden kaçtım ve kendimi en yakın bilgisayar labına attım. Bu da bir iMac’den Türkçe karakter kullanarak yazdığım ilk yazı olmuş oldu böylece.


Hiç yorum yok: