Perşembe, Ağustos 23, 2007

Ir77's Labs - 2

Uzun bir aradan sonra yenilikler ile tekrar karşınızdayız. Neden uzun sürdü, diye soracak olursanız. Ee bunun tasarımı var, yapması var, test etmesi var... Tek kişilik mühendislik ve pazarlama ve yönetim takımı ile ancak bu kadar oluyor diye saçmalayarak cevap veririm.

Fazla zorlamadan neler yeni kısaca listeleyeyim.
  • Sağ tarafa etiketler kısmı eklendi. Bunun teknik olarak ne kadar gıcık olduğunu bilen bilir. Bin türlü numara ve kirli oyun ile oraya sonunda koyduk etiketleri. Teknik bir açıklamaya girmeyeceğim ama isteyene yardımcı olabilirim. (Özelden mesaj atın :)). Blogger'ın kendi etiket sistemi olmadığı için belli başlı problemleri var, biliyorum. Zaman içinde çıktıkça düzelteceğiz artık. (SP1, SP2, SP3, SP4, BOM!)
  • Arşiv menüsü eklendi. Sağda arama kutusunun olduğu bölme biraz genişledi. Hem gittikçe uzuyan arşiv içinde bir şey bulmak zor olmaya başlamıştı. Hem de en yeni en başta (FIFO ;)) şeklinde bir sıralama daha işlevsel olur diye buraya bunu ekledim.
  • Yine aynı yere daha gelişmiş bir RSS feed üyeliği ve bookmark düğmeleri eklendi. Artık herhangi bir RSS okuyucuya kolayca bu blog'un üyeliğini ekleyebilirsiniz.
  • Başlık (Ir77's) tıklanabilir bir bağlantı oldu, blog ana sayfasına yönlendiriyor.
  • Kendim için gerekli bir kaç ufak teknik değişiklik oldu, ama burada belirtmeye gerek yok sanırım...
Şimdilik olan biten bu kadar.

Emeğe saygı dileklerimle :p, hoşçakalın...

Hiç yorum yok: