Pazar, Mayıs 07, 2006

San Francisco Symphony :)

Hayatımın hoş anları hanesine bir çentik daha attım. SF Senfoni Orkestra'sını canlı canlı izledim. Benim için müthiş bir şeydi. Ne senfoni orkestraları ne de Mozart gerçekte benim duygularımın tamamına seslenmiyorlar. Ama güzeldi yine de...

Neden güzeldi? Bilmiyorum, eğlendim işte... Her hoşuma giden şeye neden bulmama gerek yok ki. Senfoni binası başlı başına güzeldi. Benim gibi şehirlerden ve mimariden hoşlanan biri için ise muhteşemdi. Özellikle konser salonu çok ilginçti. Devasa boyutunun yanında, bence ilginç bir şekilde daha önce gördüğüm bir yere benziyordu. Balkonlarıyla birlikte Star Wars'da cumhuriyet döneminin konsülü desem, ne dersiniz? Bilmiyorum, belki alakası yoktur ama sahne biraz daha havada dursa sanki olur gibi.

Sonra aklıma Metallica & San Francisco Philarmony 'yi dinlemenin ne kadar güzel olacağı geldi. Böyle bir şansım belki hiç olmayacak ama bu şu an bu ikiliden "Star Wars - Imperial March" dinlemem için engel değil.

... Toparlayayım biraz. Belki bir daha hiç gitmeyeceğim o salona; ama bir kere için bile olsa orada olmak güzeldi. Bundan sonrası için belki kendime "yapsam kesin zevk alacağım hoşluklar listesi" gibi bir şey bile hazırlayabilirim. İlk bir kaç hedefim de şöyle olur herhalde : Louvre Müzesini görmek, canlı canlı Şampiyonlar Ligi finali izlemek, Pekin 2008 biraz zor gibi ama, Londra 2012 pek ala listeye eklenebilir.

Sanırım şimdi listemle ilgilenmem gerekiyor. Onun için şimdilik hoşçakalın... :)

Hiç yorum yok: