Perşembe, Mayıs 11, 2006

Ne Dinliyorum?

Vakit darlığından çok ihmal ediyorum burayı bu aralar. Başta kendimden, tüm herkesten özür diliyorum...

Aslında uzun zaman olmuştu "Ne Dinliyorum?" bölümü eklemeyeli. Parça parça bakalım.

  1. Ankara'lı bla bla bla lar serisinden, Ankaralı Namık'tan sıkıldım. Kastamonulu Hasan (Hasan Yılmaz) dinliyorum. Bu seriden herhangi birini 10 dk dan uzun dinlemek mümkün değil ama 10 dk da adamı kendine getirip diriltiyorlar bir. Güzel oluyor gerçekten.
  2. Post-modern Müslüm Baba dinlemek ile dinlememek arasındayım. Müslüm Gürses'i daha önce hiç dinlemedim. Bu kadar reklamdan sonra "Aşk Tesadüfleri Sever" albümünü şöyle bir dinledim. Şarkıların orjinalleri hakkında bir fikrim yok ama aranjmanlar nasıl yapılmışsa tüm şarkılar aynı gibi. Müslüm Baba'nın sese ve tempoya göre yavaşlatılmış ağırlaştırılmış... Bence hoş değil. Sadece "Nilüfer" adlı 5. parçanın hoşuma gittiğini söyleyebilirim, güzel hatta söylüyorum işte.
  3. Arkadaşın biri ( E. ) sağolsun bir miktar şarkının Akustik versiyonlarını verdi bana. Kendi küçük akustik şarkılar koleksiyonum 6-7 katına falan çıktı. Böylece bende Alanis Morissette - Hands Clean ve Sheryl Crow - Run Baby Run gibi güzel yorumları dinleme fırsatı buldum.
Şimdilik bunlar var favori playlistlerimde.

Hoşçakalın.

Hiç yorum yok: