Cuma, Kasım 11, 2005

Ne Dinliyorum ? : "Hayalet Sevgilim"

Mutlaka haberiniz vardır, ama biraz uzakta olmamın da etkisiyle gündemi geriden takip ediyorum, onun için benim yeni haberim oldu. Maruz görün...

Gecikme ile de olsa İrem Yağcı'yı keşfetmiş durumdayım. Kendisi, kendi iddiasına göre eskaza meşhur olmuş. Hürriyet gazetesi muhabirinin yazdığı gibi bir çeşit Blair Witch Project aslında ama reklam amacı olmayan.

Siz en iyisi aşağıya linkini ekledğim fan sitesine bir göz atın. Şarkı nasıl fenomen(!) olmuş? Bu arkadaş kim? Neden şarkıcı olmak istemiyor? "Hayal Et" mi yoksa "Hayalet" mi? ve daha pek çok sorunun cevabını burada bulabilirsiniz ve hatta şarkının aslına da buradan ulaşabilirsiniz.

Alın dinleyin, bakalım beğenecek misiniz?

Hoşçakalın.

PS : Bu 3. nesil cep telefonlarının kullanımın artması ile toplumun bir çeşit sosyal dönüşüm içine girdiğini düşünmeye başladım. Eskiden daha kısıtlı bir kesimde olan görüntü, ses kayıt ve paylaşım imkanları şimdi herkesin elinde var. Bakalım sonu ne olacak?

PPS : Sanırım 2. şarkısı da piyasaya düşmüş. Bu iş artık reklam kokmaya başladı ama bakalım zaman ne gösterecek...

İlgili:
  • ... Hürriyet Gazetesi - Kelebek Ekindeki röportajı
  • http://iremhayaletsevgilim.tk/ UYARI: Bu sitenin içeriğini 10 Kasım 2005 tarihi ile kontrol ettim. Sitenin içeriği "güvenli" ancak içerik sağlayıcının "güvenli" olduğundan şüpheliyim. Bu siteyi kullanmanızdan dolayı oluşacak risklerden sadece sizin sorumlu olduğunuzu hatırlatmak isterim. Ayrıca benim/ve bu sitenin, ilgili site ile hiçbir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok: