Çarşamba, Ocak 30, 2008

Ir77's Labs - 4

En son yeniliklerin üzerinden bir hafta bile geçmeden yeni özellikler ile karşınızdayım. Eğlenmeye başladım galiba yoksa uğraşılacak iş değil. Yorum yapan okuyucu da bulmayı becerirsem tam süper olacak!

Güncellemeler:

  1. Email ile Üye Olma : Artık bu bloga email adresiniz ile üye olabilirsiniz. Yandaki formu doldurmanız bu iş için yeterli. Üye olursanız tüm yeni yazılar direk emailinize gelecek. Bu siteye sadece yorum yapmak için uğramanız gerekecek :p (hüsnükuruntu oldu di mi şimdi bu?)
  2. Yazıları Email ile Gönderebilme : Her yazının altında küçük bir zarf işareti var. Onu kullanarak beğendiğiniz yazıları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ya da beğenmediğiniz yazıları gönderebilirsiniz. Ama bunun kime nasıl bir faydası olur bilemiyorum.
  3. Son Yorumlar : Yazılara yapılan son yorumları sağda bir liste halinde görebilirsiniz. Ama burada küçük bir sorun var. Sadece ana sayfada olan yazılara yapılan son yorumlar gösteriliyor. Yani eğer birisi gidip eski bir yazıya yorum yaparsa maalesef onu burada göremiyorsunuz. Bu liste ile size sayfamda aktif olmak için bir şans veriyorum :p. (Bu listede aktif olan Margaret Hala'ya piyangodan büyük ikramiye çıktı. Listeyle ilgilenmeyen Joe Amca ise sürekli beşde kalıyor...)
  4. SmartFeed : Yeniden düzenlenen RSS/Üyelik kısmına bir de SmartFeed linki ekledim. RSS okuyunuz ne olursa olsun bu bağlantıyı kullanarak üye olabilirsiniz.
  5. Ayrıca bir kaç ufak düzenleme yaptım. Fark edebileceğiniz sanmıyorum ama merak edenler için SnapShot önizlemelerini gereksiz olan bazı bağlantılar için kapattım.

Anlayacağınız büyükşehir çalışıyor...

Hoşçakalın ama yorum yazanlar daha da hoş kalsınlar...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi bloguna uye oldum, yazilarini daha duzenli takip edebilmek icin. Bir uye kazandin simdiden :)

- Yazilarda arada sirada "kizim sen duy, gelinim sen dinle" paradigmasi cercevesinde inceden dokundurulan E. :P