Perşembe, Ocak 24, 2008

Ir77's Labs - 3

Bu sefer ki çok büyük bir gelişme değil aslında ama yine de duyurayım. Siz okuyucularım için hizmette sınır tanımadığımı bilmenizi isterim. Özellikle bu aralar okunma oranları ve gelen yorumlar oldukça teşvik edici, yani her şey sizler için...

Yeni olarak:

  • Etiketler kısmı yenilendi. Artık her etiketin yanında parantez içinde o etiketi taşıyan kaç yazı olduğu gösteriliyor. Şu anda yok ama bir sonraki aşama olarak o etiketi taşıyan en son yazının ne zaman eklendiğini göstermek istiyorum. Mesela etiketin üzerine fare imleci ile gelindiğinde küçük bir balon olarak çıkabilir.

Bu sefer tek bir değişiklik var ama kullanışlı olacağını umuyorum. Aslında, biliyorum sitenin bu özelliklerini kimse kullanmıyor ama en azından ben kendimi tatmin ediyorum :p

Son bir not olarak, etiketler ile ilgili küçük bir değişiklik daha yaptım. Sayfaların açılmasını biraz hızlandırmak adına etiket listesi sürekli güncellenmiyor. Sayfa içeriği ile etiketler arasında en fazla 1 saatlik bir fark olabilir ama bunun büyük bir sorun olacağını sanmıyorum. Olur da bir problemle karşılaşırsanız bana iletebilirsiniz.

Sanırım yeterince sıkıcı bir yazı oldu çoğunuz için, bu sebepten şimdilik yeter. Hoşçakalın...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Blogunda ara sıra yenilikler yapman biz okuyucular için yararlı oluyor.en azından seni okuyanları önemsediğini gösteriyor.Teşekkürler.Seni izlemeye devam edeceğim.