Cuma, Haziran 16, 2006

Okurları Kızdırmadan...

Merhaba Tüm Okuyucularım, :)

Havalara girdiğime ama o kadar da sebepsiz değil aslında. Daha ziyade zaman yönetimini beceremediğim için yeni yazı yazamadığım şu 3 haftada (özellikle son zamanlarda) pek çok sayıda okur mektubu(!) aldım.

Anlaşılan, herkes bana arayı bu kadar açtığım için kızgın. Neyse, artık daha fazla kızdırmadan sizleri özür dileyip, yayınımıza kaldığım yerden devam ediyorum. :)

Arada geçen uzuuuun zaman dilimi dahilinde neler oldu. Okul oldu hatta bitti, zannedersem biraz da oldu bittiye geldi. Geride bıraktığım bir okul yılı daha, diğerlerinin arasına gitti, uzun listeme eklendi.

Yaz geldi, sonra geri gitti, şimdi yavaş yavaş yeniden gelmeye başlıyor. Ben de anlamadım bu nasıl iştir ama öyle. Arada bir iki günn soğudu sonra toparladı tekrar.

Dünya Kupası ile ilgili gelen pek çok soruya cevaben yazıyorum. Maalesef maçları izleyemiyorum, saatleri çok ters. Ama burda insanlar sabahın 6'sında toplanıp maç izlemeye falan gidiyorlar, ki kendilerini takdir ediyorum.

Dinlenmeye fırsat buldum, pek hoş oldu. Yorulmuşum şaka maka. Öğrenciliğin sevdiğimiz yanlarından biri olan uzun tatilleri desteklemeye devam ediyoruz. Gerçi bulunduğum yer itibari ile öğrencilik denilen kavramın cılkı çıktığı için ben artık tam olarak ne olduğumu kestiremiyorum. 2 çocuğu olan evli barklı 30 yaşındaki adam da öğrenci, 60 yaşındaki amca da öğrenci, ben de öğrenci. Nasıl yani?

Tahmin ediyorum bundan sonra yazmaya daha çok vaktim olacak, o zaman yeni yazılarda buluşmak üzere hoşçakalın.

Sevgilerimle.

Hiç yorum yok: