Çarşamba, Temmuz 23, 2008

Ne Dinliyorum? Yuki - Home Sweet Home

Felaket tesadüfen denk geldim buna. Şarkının sözleri hakkında da tek fikrim yok ama hoşuma gitti, saygılarımla sunuyorum.



Bu video hoşuna gitmeyenler için, ufak tefek bir ne var ne yok geçerek kendimi affettireyim.

Öncelikle hava çok soğudu. Geçenlerde buralar iyice sıcakladı, harman vakti de geldi zaten içerikli yazı yazdık nazar ettik galiba. Temmuz ortasında resmen üşüyorum. Güney yarım kürede olmadığıma göre Temmuz ortasında üşümem normal olmasa gerek.

Güney kelimesi bir anda ben de tatili çağrıştırdı. Dramatik gerçek ile tam bu anda yüzleştim. Ben hariç ailemin bütün fertleri tatildeydi. Kaçınılmaz olarak ben nerede neyi yanlış yaptım sorusu bir gündeme geldi tabi. Ama ben pek salladım(!) :p

Sonra, arada bir yerde Batman'ın devam filmini izledim (The Dark Knight). Fazla söze gerek yok uzun zamandır izlediğim en iyi film. Herkese tavsiye ederim.

Son olarak, size bir matematik sorusu sorayım. Son yarım saattir de bunun üzerine kafa yoruyorum. Şimdi biraz teknik olacak ama kusura bakmayın. 5Gb boşluk olan bilgisayarıma 1Gb yer isteyen bir program kurdum, şu anda bilgisayarımda 6Gb boşluk var. Özetle 5-1=6 etti de nasıl etti? Bunu yapan Windows okuyana en içten selamlarını iletir...

Hoşçakalın..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizde burada yanıyoruz.Yanma mevsimindeyiz ama normalini istiyoruz.Çöl sıcaklarıyla kavrulmakta istemiyoruz.Demekki küresel ısnma dedikleri bu olsa gerek.Okyanusa yakın olanlar buzların erimesi ile üşüyorlar.Bu da benim kişisel yorumum.Fakat bizim memlekette gerçekten su kalmamış.Ege ye dökülen kocaman nehirler bile neredeyse kurumuş.insanoğlukendi elleriyle güzelim dünyayaı mahvetti.Sonumuz iyi olur inşallah.Belki şu anda senin orasıda biraz ısınmıştır.